Welkom bij Nyllea

Het coach-traject dat ik voorstel is een reis die we samen maken.
Een reis met als enige bestemming:
jouw doelen.
Jijzelf beschikt over de middelen en de kennis om de juiste richting in te slaan, de richting die je rechtstreeks naar je welzijn en zelfontplooiing zal leiden.
Ik zal je helpen om deze te identificeren en steeds voor ogen te houden.
Respect, wederzijds vertrouwen en de wil om vooruit te komen zijn hiervoor de sleutels tot succes.
Laten we in eerste instantie kennismaken.
Voelen we beiden een connectie?
Laat ons dan samen deze reis afleggen.
Ben je er klaar voor?
Ik in ieder geval wel.

Contacteer mij

Loopbaanbegeleiding

Je verdient een loopbaan die overeenstemt met je diepste drijfveren en talenten,
een professionele activiteit waarvoor je ‘s morgens met een glimlach op je gezicht wil opstaan.
Laten we samen op zoek gaan naar de plek waar jij je volledige potentieel kunt vinden.

Meer hierover

Coaching stress en burn-out

Voel je je leeg of gestrest?
Ben je de uitputting of een burn-out nabij? Of hebben deze zich al een weg gebaand in je leven?
Ik help je om je energie, je zelfvertrouwen, je eigen voldoening terug te vinden…
Kortom: jezelf terugvinden.
En opnieuw zelf je dagelijkse leven in handen te hebben.

Meer hierover

Coaching in bedrijven

Je hebt het begrepen.
Het menselijke aspect is de sleutel tot succes in je onderneming.
Het juiste talent op de juiste plaats tewerkstellen is de perfecte formule om te zorgen voor een gelukkige medewerker en een succesvol bedrijf.
Laten we samen werken aan het welzijn van je medewerkers, alsook aan het vinden en behouden van nieuwe aanwinsten in je bedrijf.

Meer hierover

Over mij

Wat betekent het woord “coach” voor mij?

Het begrip “coach” is het woord dat mijn freelance-activiteit vandaag de dag het best definieert: de professionele activiteit die ik met passie uitoefen.

In 2019 verscheen het woord “coach” eveneens op mijn cv, hoewel het al veel eerder, sinds het begin van mijn carrière, deel uitmaakte van mijn dagelijkse leven, als een rode draad doorheen mijn loopbaan.

Naast mijn ICF-certificering, mijn specialisatie als loopbaanbegeleidster, als stress- en burn-outcoach en als Career Fitness Profiler, is het mijn 22-jarige ervaring op het gebied van human resources die mij sterkt in mijn vermogen om dit beroep met legitimiteit uit te oefenen.

Met deze troeven op zak, beschik ik over een 360°-visie en ben ik in staat om je op een eerlijke en doeltreffende manier te begeleiden naar je welzijn.

Om je optimaal te kunnen begeleiden, kan ik ook rekenen op mijn spontaniteit, mijn welwillendheid en mijn vastberadenheid om nooit op te geven en altijd tot het uiterste te gaan.

En aangezien de wereld voortdurend evolueert, maak ik er in mijn dagelijks leven een erezaak van om voortdurend bij te leren, mijn capaciteiten verder te ontwikkelen en mijn kennis bij te schaven, zodat ik altijd klaar sta in de starting-blocks.

Nu jullie weten wie ik ben als coach, vertel ik jullie graag ook iets meer over wie Aline is, want een coach-traject is in de eerste plaats een reis die twee mensen, twee persoonlijkheden, met elkaar delen.

Ik hou ervan om mensen te inspireren, om met elkaar in verbinding te gaan en kennis te delen. Deze gulheid deel ik graag met mensen rondom mij.

Ik ben een nieuwsgierig en intuïtief iemand en ben de gelukkige mama van een klein meisje met wie ik graag mijn passie voor de natuur deel.

De natuur geeft me energie en brengt me rust, net als mijn dagelijkse portie meditatie.

Mijn extra troef?

Ik kan je zowel in het Frans als in het Nederlands begeleiden, met de nodige bescheidenheid en authenticiteit die mij kenmerken.

Jij en ik hebben een gemeenschappelijk doel: je doelen bereiken, je zelfontplooiing ontwikkelen en je naar de plek brengen waar alles op zijn plaats zal vallen. Er is geen weg naar geluk, geluk zelf is de weg!

Ben je er klaar voor?

Ik alleszins wel.

Contacteer mij